Savurează dovleceii
Savurează dovleceii
Equipment
- 1 TM6
- 4 borcane cu capac
Ingredients
- 100 2 ceapă verde
- 150 g ardei gras roșu bucăți
- 700 g dovlecei bucăți
- 100 g nectaride
- 200 g vin alb
- 300 ml nectar de piersici
- 250 g zahăr cu gelifere 3:1
Instructions
- Adăugați ceapa de primăvară, ardeii, dovleceii și nectarinele în vasul de amestecare și tăiați folosind spatula timp de 5 secunde/viteză 5.
- Se adaugă vin alb, nectar de piersici și zahăr gelifiere, se fierbe timp de 15 min./100°C//pasul 2, apoi se fierbe timp de 10 min./90°C//pasul 2, se umple imediat în borcane cu șurub clătite la cald, se închide și se lasă să se răcească. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Se serveste cu branza sau carne.
Notes
Borcane de top cu șurub
Leave a Reply