Tocană de grâu și fasole
Tocană de grâu și fasole
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
Pastă de condimente:
- 20 g migdale
- 1 buchet pătrunjel verde
- 1 lingiță coajă de lămâie rasă
- 20 g pesmet
- 60 ml ulei de măsline
- 2 g sare
- 2 pinch piper
Tocană
- 300 g varză
- 150 g ceapă albă
- 50 g roșii uscate scurse de ulei
- 20 g ulei de măsline
- 1000 ml apă
- 2 cub concentrat de legume
- 120 g grâu
- 4 g sare
- 2 g piper
- ½ buchet cimbru
- 800 g fasole boabe conservă
Instructions
Pastă de condimente:
- Adăugați pătrunjel și migdale în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./viteză 8.
- Se adauga coaja de lamaie, pesmetul, uleiul de masline, sarea si piperul, se amesteca timp de 7sec./viteza 5, se condimenteaza dupa gust si se decaneaza.
Tocană:
- Se pune varza savoy in vasul de amestecare, se toaca cu o spatula timp de 10 secunde/nivel 4 si se decaneaza.
- Puneți ceapa și roșiile uscate în vasul de amestecare, tăiați 5 secunde/viteză 5 și glisați în jos cu spatula.
- Se adaugă 20 g de ulei de tomate, 20 g ulei de măsline și varză de savoie și se sotează timp de 3 minute 30 sec./120°C/pasul 1.
- Se adaugă apă, cuburi de bouillon, grâu, sare, piper și cimbru și se fierbe timp de 15 min./100°C/invers/Pasul 1.
- Se adauga fasolea si se incalzeste timp de 5 min./100°C/invers/Etapa 1, se intinde pe farfurii si se serveste pasta de condimente separat cu supa.
Notes
- Dacă supa este prea groasă pentru tine, poți adăuga niște bulion de legume.
- În etapa a 6-a și a 7-a, puteți pune varoma cu 6 cârnați vienezi și apoi le puteți încălzi.
Leave a Reply