Înghețată cu iaurt și mango

Înghețată cu iaurt și mango

Înghețată cu iaurt și mango

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 12 hours
Course Desert
Calories 183 kcal

Equipment

  • TM6
  • congelator

Ingredients
  

  • 180 g zahăr
  • 750 g mango
  • 175 ml apă
  • 150 ml iaurt

Instructions
 

  • Puneți zahărul în bolul de mixare și pulverizați 10 sec./viteza 10
  • Adăugați mango și apa și pasați 10 sec./viteza 5
  • Adăugați iaurtul și amestecați 5 sec./viteza 4. Transferați în tăvițele pentru cuburi de înghețată și dați la congelator timp de cel puțin 12 ore, ideal peste noapte
  • Puneți jumătate din cuburile de înghețată în bolul de mixare și zdrobiți 20 sec./viteza 6.Amestecați 10 sec./viteza 4 cu ajutorul spatulei. Transferațiîntr-un castron și dați deoparte
  • Adăugați în bolul de mixare cuburile de înghețată rămase și zdrobiți 20 sec./viteza 6. Amestecați 10 sec./viteza 4 cu ajutorul spatulei. Transferați în castronul cu înghețată și serviți imediat sau transferați amestecul în forme pentru înghețată pe băț și dați la congelator timp de 6-8 ore înainte deservire

Notes

Înghețată cu iaurt și mango
Înghețată cu iaurt și mango

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




four × 4 =