Înghețată cu iaurt și mango
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- congelator
Ingredients
- 180 g zahăr
- 750 g mango
- 175 ml apă
- 150 ml iaurt
Instructions
- Puneți zahărul în bolul de mixare și pulverizați 10 sec./viteza 10
- Adăugați mango și apa și pasați 10 sec./viteza 5
- Adăugați iaurtul și amestecați 5 sec./viteza 4. Transferați în tăvițele pentru cuburi de înghețată și dați la congelator timp de cel puțin 12 ore, ideal peste noapte
- Puneți jumătate din cuburile de înghețată în bolul de mixare și zdrobiți 20 sec./viteza 6.Amestecați 10 sec./viteza 4 cu ajutorul spatulei. Transferațiîntr-un castron și dați deoparte
- Adăugați în bolul de mixare cuburile de înghețată rămase și zdrobiți 20 sec./viteza 6. Amestecați 10 sec./viteza 4 cu ajutorul spatulei. Transferați în castronul cu înghețată și serviți imediat sau transferați amestecul în forme pentru înghețată pe băț și dați la congelator timp de 6-8 ore înainte deservire
Leave a Reply